Ventspils
Door: Irene
Blijf op de hoogte en volg Irene
30 Augustus 2020 | Letland, Ventspils
De boel hangt te drogen, de baksel ligt af te koelen. Wij maken een wandeling. Het pad leidt naar het strand. Een stoomtreintje passeert ons, met passagiers. Onderweg treffen we een slang aan, klein maar toch een slang.(laterblijkt dat dit een Hazelworm is dus geen slang) Hij slingert zijn weg over het pad. Als we dichterbij komen gaat het pad over in boardwalk, stevig en schoon. Er wordt verzocht niet door de duinen te lopen. De boardwalk is zelfs verlicht . Het strand is prachtig , kiezels afgewisseld met heel fijn zand. Ook de kiezels zijn prachtig, natuurlijke kleuren van allerlei. Zo mooi rond en glad. Jaap zoekt naar platte die als plectrum kunnen fungeren. Ik raap waarvan ik hoop mooie stapeltjes zal maken. Bij sommige van de adressen waar we gebleven zijn laat ik een stapeltje achter, als bedank signatuur. Leuk en heel makkelijk!
Verderop kunnen we met een andere boardwalk terug richting huis. Ventspils lijkt het goed voor elkaar te hebben: een mooie fietspad kilometers voor aankomst en nu deze boardwalks.
09 September 2020 - 15:23
Bon:
Een mooi hart van steentjes! Xx