Riga dag 1
Door: Irene
Blijf op de hoogte en volg Irene
19 Augustus 2020 | Letland, Riga
We gaan het academie gebouw in, de lift, vervolgd door een aantal trappen en daar is die, de utkijkplatform. We hebben uitzicht over de Daugava met diverse bruggen, ook de spoorbrug waar wij over zullen gaan richting Tukums. Televisie torens, We krijgen een idee over hoe Riga in elkaar steekt.
We lopen langs de Daugava, een mooie boulevard behalve dat er een drukke weg langs loopt, de weg die leidt naar alle richtingen uit de stad, naar alle “snelwegen” of de A wegen , zoals wij langs gefietst hebben. Ik geloof niet dat er enige snelwegen zoals wij die kennen bestaan in Letland. Dat maakt de wegen dat er wel zijn druk.
Het is een warme dag en we zoeken steeds de schaduw op.We lopen door de Old Town, en langzamerhand richting huis, via diverse parken en onze park. Dichtbij ons huis passeren we een stapel betonblokken , blijkt deel van de Berlijnse muur te zijn, een geschenk van Berlijn aan Riga.
01 September 2020 - 09:36
Peter:
Fijn weer bericht van jullie te ontvangen. -
05 September 2020 - 12:27
Bon: