Dag 22 Van Henley on Klip naar Mdloti
Door: Irene
Blijf op de hoogte en volg Irene
17 Maart 2014 | Zuid-Afrika, Umhlanga
Wij verspreiden over de twee auto's. De mannen blijven in die van A&G: dat wordt de muziek auto, en die van Saskia wordt de praatauto. Soms ben ik chauffeuse van Saskia's of ik ben bijrijder van die van A& G. De rit gaat supergesmeerd. Wij spreken stopplekken af en ieder houdt zich eraan. Alleen het thee drinken van Jaap en ik houdt de boel een beetje op..
Mdloti ligt aan de Noordkust (dat betekent ten noorden van Durban) geen half uur rijden ervan. Het bestaat uit veel resorts, zeker op 'onze' kant en wij verdwijnen in een ervan.Onze appartement kijkt op zee, als je de weg oversteekt ben je op het strand (geen zwemstrand daar is het hier te stijl en woest voor)
De supermarkt is om de hoek.Prima!
Jaap en ik maken een wandeling net voor donker en ontdekken een tidal pool ietsje verderop. Bij een 'lifesaver's den' aldaar wordt aangegeven hoe laat hoog en laag tij is, erg belangrijk voor een tidal pool.
Wij komen thuis en horen het muziek al door de gang galmen, Ringo Starr?
26 Maart 2014 - 21:15
Bon: